aangesloten bij:

Telefoon: 0299 - 654 348   •   0299 - 657 039

E-mail: fiolet@euronet.nl

Profiel

Register Belastingadviseurs


Aangesloten als lid No. 3573 bij het Register Belastingadviseurs te Culemborg wordt periodiek geopteerd voor de tweejaarlijkse kwalificatie Gecertificeerd Belastingconsulent, waartoe het regelmatig bijhouden van kennis over fiscale actualiteiten een eerste vereiste is.NOAB


Daarnaast is aansluiting gezocht bij de NOAB te 's-Hertogenbosch (Nederlandse Organisatie van Administratie- en Belastingdeskundigen), waar niet alleen lidmaatschap onder nummer AB-211 werd verleend, maar waar tevens het voorzitterschap werd aanvaard van de Commissie voor Permanente Educatie van de aangesloten leden.

Profiel

Kantoorhoudend vanuit de privé locatie in Monnickendam wordt dienstverlening op maat geboden. Een gedegen administratieve vaardigheid, aangevuld met fiscale studies aan de Erasmus Universiteit (kandidaatsbul Nederland Recht) betekent een waarborg voor solide dienstverlening.


Het kantoor is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers en is goed ingevoerd in de typische problematiek die samenhangt met de Wet Arbeidsongeschiktheid Zelfstandigen en de Ziekenfondswet Zelfstandigen. Het voert regelmatig procedures in bezwaar en beroep, treedt als op als gemachtigde bij de Belastingkamer van het Gerechtshof en verdedigt bij beroep in cassatie voor de Hoge Raad.


Zowel ondernemers met hun bedrijfsadministratie als zelfstandigen voor hun belastingaangifte kunnen bij het kantoor terecht. Het kantoor is volledig vertrouwd met het nieuwe Belastingplan 2001 voor de Inkomstenbelasting.